Over ons

Team

Tim van Bakel

Co-founder van BE M.C.

Tim is opgegroeid met ondernemers om zich heen, een vader met een administratiekantoor en een moeder met een handgemaakte speelgoed productie. Na zijn ouders had Tim zelf ook een ondernemersgeest. Na succesvolle ervaringen opgedaan te hebben in Azië en Europa is hij gemotiveerd om nog meer bedrijven te helpen groeien.

Mark Enderink

Co-founder van BE M.C.

Mark is een zelfverzekerde, spontane jongeman. Hij is gemotiveerd door de lach op het gezicht van mensen en de blijdschap nadat hij ze heeft geholpen met een product of dienst waardoor het bedrijf van de klant naar een nieuw niveau is gegaan. Met internationale ervaring in Azië en Europa is hij gedreven zo veel mogelijk bedrijven te helpen.

Wie zijn wij?

BE M.C. is een consultancy bedrijf gefocust op Start-Ups. Ons doel is om nieuwe entrepreneurs te helpen hun bedrijf op te richten, zodat deze entrepreneurs kunnen doen wat ze leuk vinden. BE M.C. levert een “full package”, waardoor Start-Ups zich geen zorgen hoeven te maken om veel voorkomende start-up problemen en zich kunnen focussen op het bouwen van een toekomst voor hun bedrijf. We bieden hulp met het schrijven van een business en marketing plan, het oplossen van verschillende bedrijfsproblemen, hulp bij het uitbreiden van het klanten bestand, het maken van een website en meer.

Missie

BE M.C. wilt het mogelijk maken voor bedrijven om hun dromen en doelen na te streven.

Visie

Ons doel is om het bedrijf te zijn waar iedereen terecht kan voor hulp in verschillende bedrijfsproblemen. We willen bedrijven het gevoel geven dat ze in goede handen zijn en samen met ons hun bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Vision image